La Tribu llegeix la 'Ilíada'

Fri, 02/04/2021 - 07:00

La Tribu llegeix la 'Ilíada'

La llibreria dedica quatre dimecres d'abril a comentar el poema èpic atribuït a Homer, en un curs a càrrec de Raül Garrigassait.

La llibreria La Tribu posa la mirada aquest mes d’abril en una de les obres clàssiques més conegudes, la Iliada, poema èpic atribuït a Homer i que data del segle VIII aC. Al llarg de quatre sessions (els dimecres 7, 14, 21 i 28, sempre a partir de les 19 h) els participants comentaran els cants del poema, que s’aniran llegint setmana a setmana.

L’activitat la dinamitza l’escriptor i hel·lenista Raül Garrigassait, i té un preu entre 48 i 60 € (en funció de si s’és o no soci de la llibreria). En paraules dels organitzadors del curs, el principal propòsit és “acompanyar els participants a llegir la Ilíada tota sencera, explicant-ne els secrets i aclarint-ne les dificultats, perquè puguin entrar plenament en el món del poema”. “Endinsar-s’hi és fascinant – assenyalen des de La Tribu -, però avui també pot resultar difícil, perquè han passat més de dos mil·lennis d’ençà que va ser composta”.

Per a més informació, cliqueu l’enllaç.