Manchester ofereix dues residències virtuals per a autors de la xarxa de Ciutats de la Literatura UNESCO

Tue, 06/04/2021 - 16:23

Manchester ofereix dues residències virtuals per a autors de la xarxa de Ciutats de la Literatura UNESCO

Tindran lloc el mes de juny en el decurs del Festival of Libraries i el temps per apuntar-s'hi acaba el 10 de maig.

Manchester City of Literature i Manchester Literature Festival convoquen dues residències d’escriptors virtuals que tindran lloc el proper mes de juny durant el Festival of Libraries (Festival de Biblioteques).

La residència serà de tres setmanes. En aquest temps els autors seran allotjats per una de les biblioteques històriques de Manchester amb l’oportunitat d’explorar les seves col·leccions i arxius en línia, conèixer bibliotecaris per obtenir més informació sobre el patrimoni i les col·leccions literàries de Manchester i gaudir de visites virtuals per la ciutat. S’animarà els escriptors seleccionats a compartir la seva experiència de la ciutat amb la comunitat literària de Manchester a través de les xarxes socials, a participar en altres reunions i xerrades, i a crear nous textos en què s’hi inclogui la ciutat de Manchester, o que enllaci la seva ciutat de procedència amb la ciutat anglesa. Els residents rebran 1.500 lliures esterlines.

Hi poden optar escriptors i escriptores que tinguin una relació directa amb una Ciutat de la Literatura UNESCO (Barcelona és una d’aquestes ciutats). Per a tots aquells que hi estigueu interessats, sapigueu que el termini per enviar la sol·licitud és el dia 10 de maig. En aquest document trobareu tots els detalls de la convocatòria.