Darrers dies per presentar-se al concurs de microrelats 'El Clínic enamora'

Fri, 09/04/2021 - 07:00

Darrers dies per presentar-se al concurs de microrelats 'El Clínic enamora'

Els textos escollits s'editaran en format punt de llibre i es regalaran als pacients de l'hospital el dia de Sant Jordi.

Dos joves es van enamorar a l’Hospital Clínic després d’un trasplantament de cor. D’aquesta història real va néixer el concurs de microrelats El Clínic enamora, una iniciativa que ja arriba a la setena edició i que sempre es fa coincidint amb Sant Jordi. Si hi voleu participar aquest 2021, sapigueu que el temps per presentar-se finalitza el 14 d’abril.

La temàtica ha de ser sobre històries d’amistat, amor o agraïment, entre pacients i familiars, professionals o companys. Històries que passen diàriament, que emocionen i que mereixen ser explicades. Un jurat escollirà els millors relats, que s’editaran en format punt de llibre per regalar a tots els pacients el dia 23 d’abril.

Per participar-hi, només cal omplir aquest formulari i enviar el microrelat. Ha de tenir com a màxim 400 caràcters. El guanyador s’emportarà un xec regal de 100 € de la Casa del Llibre. A banda, se sortejarà entre tots els participants una estada de cap de setmana per a dues persones en un hotel del grup Golden Hotels.

Més informació, aquí.