NUDO, el festival de poesia desfermada

Fri, 28/05/2021 - 07:00

NUDO, el festival de poesia desfermada

La cinquena edició té lloc del 30 de maig al 6 de juny i ofereix recitals, 'performances', tallers, projeccions, exposicions i altres activitats.

“Trobada poètica anual que celebra els vincles insospitats entre els éssers i les coses, entre les idees i les formes”. Així es defineix NUDO, un festival “de poesia desfermada” que aquest 2021 celebra la cinquena edició. Ho fa amb més energia que mai i amb una variada proposta d’activitats entre el 30 de maig i el 6 de juny que es podran seguir en diferents espais: a Inusual Project, al Centre Cívic Pati Llimona, a El Diluvio Universal, a la Biblioteca Mercè Rodoreda i a l’Església de Sant Gaietà.

Entre les propostes, l’organització destaca, entre d’altres, els recitals i performances d’Olvido García Valdés, Juan Vico, Un ventilador, Miriam Reyes, Unai Velasco i Gonzalo Escarpa; un xou de Versonautas; els saraus poètics de divendres i dissabte; el taller de collage Alive and Kicking; la projecció de V2 versos&visuals; un recital de poesia intimista amb Aurora Luque i Jesús Aguado; o l’exposició de poesia visual La casa del poeta.

El final de festa serà un còctel en companyia del poeta Josep Pedrals en una terrassa de l’Eixample.

El festival té algunes activitats gratuïtes i d’altres de pagament, però per assistir tant a les unes com a les altres és imprescindible fer reserva prèvia. Consulteu tots els detalls del NUDO en el web oficial de l’esdeveniment.