Arriba la Fira del Llibre Únic

Thu, 03/06/2021 - 07:00

Arriba la Fira del Llibre Únic

Es farà el 12 de juny a la Fàbrica Lehmann amb l'objectiu de fomentar el llibre de fons i la lectura calmada.

La Fàbrica Lehmann acollirà el dissabte 12 de juny la primera edició de la Fira del Llibre Únic, una singular iniciativa impulsada per l’editorial Comanegra que vol fugir de modes i rànquings de vendes. Comanegra hi ha convidat deu editorials que en aquella jornada disposaran d’una parada cadascuna al pati de la Lehmann. A la parada, posaran a la venda un únic títol que haurà de complir dues condicions: tenir almenys dos anys d’antiguitat i haver estat escollit perquè, en el moment de la seva publicació, no va rebre tota l’atenció pública que es mereixia, donada la seva qualitat.

A la cita s’explicaran els títols escollits des de nous punts de vista. Per això, totes onze editorials (deu i Comanegra) presentaran una activitat diferent relacionada amb la trama i l’esperit dels onze llibres únics seleccionats.

En ser una fira de llibres fora de la roda de la novetat, el que comptarà, al cap del dia, són les històries que els onze títols hauran desencadenat entre el públic i els editors. No hi haurà llistes de vendes, només relats provocats per la literatura viscuda d’una altra manera. Finalitzada la jornada de la Fira, la reivindicació dels onze títols continuarà a un seguit de llibreries de tot l’àmbit lingüístic català, on els llibres únics seran exposats de manera especial en espais destacats.

Trobareu tota la informació de la Fira en aquest enllaç.