La Fira Internacional del Llibre d'Artista aterra al mercat de Sant Antoni

Wed, 16/06/2021 - 07:00

La Fira Internacional del Llibre d'Artista aterra al mercat de Sant Antoni

87 editors i artistes, a més d'institucions, centres i escoles d'art, participen a l'ArtsLibris.

Del 18 al 20 de juny tindrà lloc la 12a edició de l’ArtsLibris, la Fira Internacional del Llibre d’Artista. No serà una edició més: per primera vegada, i a conseqüència dels temps que corren, el certamen se celebrarà en un recinte exterior, en concret a l’Espai Fossat del mercat de Sant Antoni, i, evidentment, amb totes les mesures i garanties sanitàries exigides. A més, s’han reforçat les activitats en línia, i alguns editors i artistes llatinoamericans i de la resta d’Europa que hi haguessin volgut ser presents a Barcelona no ho podran fer, però sí que hi seran les seves publicacions.

Tot i les limitacions del moment, un quaranta per cert dels expositors seran de fora de la ciutat, i la fira comptarà amb 87 editors i artistes, i també hi haurà la presència d’institucions, centres i escoles d’art de Barcelona. Al llarg de les tres jornades hi haurà l’Speakers’ Room i l’Speakers’ Corner, uns espais dinàmics per a la discussió, la difusió i l’intercanvi dels autors, editors i públic en general, i també diferents tallers.

L’ArtsLibris tindrà un pròleg, el seminari internacional titulat Maneres de fer, a La Virreina Centre de la Imatge, si bé les places per assistir-hi ja estan exhaurides.

Finalment, apuntar que, tot i la celebració de l’ArtsLibris, el Mercat Dominical del Llibre de Sant Antoni es farà igualment el diumenge 20, convivint així les dues cites.

Tota la informació de l’ArtsLibris, en aquest enllaç.