Tres noves convocatòries de subvencions de l'ICUB

Wed, 21/07/2021 - 07:00

Tres noves convocatòries de subvencions de l'ICUB

En una d'elles s'hi poden acollir llibreries.

L’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) ha obert tres convocatòries de subvencions per un import total de 570.000 €. Una primera convocatòria està destinada a inversions en espais privats de creació, llibreries i sales de cinema. Un segon paquet de subvencions és per a inversions en establiments de música en viu. I un tercer grup és el de les inversions TIC en projectes d’experimentació i innovació. El temps per presentar les sol·licituds acaba, en els tres casos, el 6 de setembre.

Si necessiteu finançament per a la rehabilitació, la modernització i la dotació d’equipament tècnic per a espais privats de creació, llibreries o sales de cinema, podeu presentar-vos a la primera de les convocatòries esmentades. Es destinen a aquesta convocatòria 220.000 €, i s’estructura en tres modalitats: espais independents de creació, experimentació, difusió i exhibició artística i cultural; llibreries; i sales de cinema amb 7 sales d’exhibició o menys.

Pel que fa a les subvencions per a establiments de música en viu, es finançaran projectes que tinguin com a objectiu la realització d’estudis d’impacte acústic, la instal·lació de limitadors – enregistradors de nivells sonors, la rehabilitació i la dotació d’equipament tècnic dels establiments de música en viu de la ciutat de Barcelona. També s’estructura en tres modalitats: espais de cultura viva, espais de petit format i espais de mitjà i gran format. L’import total que es destina a la convocatòria és de 250.000 €.

Finalment, la convocatòria de subvencions per a inversions en infraestructura TIC vol impulsar la realització de projectes de caire experimental i innovador que explorin nous llenguatges i metodologies a l’entorn de les propostes culturals i la creativitat digital. Es tindran en consideració projectes relacionats amb els àmbits de nous media, la realitat virtual, augmentada i mixta, i les tecnologies per a l’aprenentatge. La dotació en aquest cas és d’un total de 100.000 €.

Consulteu tota la informació de les tres convocatòries en aquest enllaç.