Eduardo Bravo presenta 'Ummo. Lo increíble es la verdad' a la llibreria Finestres

Mon, 16/08/2021 - 07:00

Eduardo Bravo presenta 'Ummo. Lo increíble es la verdad' a la llibreria Finestres

El llibre, publicat per Autsaider, repassa un dels casos d'ufologia espanyola més estranys i antics

Ummo. Lo increíble es la verdad (2020) és l’últim llibre del madrileny Eduardo Bravo. Publicat per Autsaider, el llibre repassa un dels casos d’ufologia espanyola més estranys i que ha desafiat la ment des de fa més temps. Acompanyat pel mestre de cerimònies Daniel Ausente, Bravo presentarà el seu llibre en una xerrada que organitza la llibreria Finestres a principis de setembre.

Iniciat fa més de quatre dècades, el cas que relata el llibre de Bravo encara avui torna a aparèixer de tant en tant sense avisar. A través de diapositives i registres sonors de diferents èpoques, l’autor explicarà en aquesta presentació-conferència tot el que ha pogut investigar personalment sobre el cas. A l’acte, no faltaran referències a la guerra freda, a la música pop, a substàncies psicoactives, a les sectes i a molt més. Bravo explicarà tota la veritat que, com bé diu el títol del seu llibre, és probablement més inversemblant que qualsevol altra mentida.

La presentació tindrà lloc el proper 2 de setembre a les 19 h a la llibreria Finestres (Diputació, 249). Per inscriure-us a l’acte, cal que envieu un correu electrònic a activitats@llibreriafinestres.com o també podeu trucar al 93 384 08 09.