La llibreria Laie fa públic el calendari del club de lectura de la nova temporada

Mon, 06/09/2021 - 07:00

La llibreria Laie fa públic el calendari del club de lectura de la nova temporada

Les sessions, dinamitzades per Maite Lafontana, seran en línia i començaran el 5 d'octubre.

Si en aquest nou curs que ara arrenca teniu ganes de formar part d’un club de lectura, sapigueu que la llibreria Laie és un dels molts espais de la ciutat que n’organitza i, a més, ja ha fet públic tot el calendari previst des d’ara i fins al juny de l’any vinent. Les inscripcions per participar-hi ja són obertes, i es poden fer efectives passant per la llibreria o enviant un correu a activitats@laie.es. També podeu apuntar-vos-hi o obtenir més informació trucant al 933 181 739.

Maite Lafontana moderarà i conduirà cada sessió, unes sessions que es faran en línia. Segons s’informa des de la Laie, a l’inici de l’acte sempre es farà una petita presentació de l’autor i de l’obra que s’ha llegit. A partir d’aquí intervenen els lectors. Com a tancament de la sessió, la conductora recomana una selecció de bibliografia relacionada amb l’obra que s’ha comentat. Posteriorment s’envien, per correu electrònic, les crítiques del llibre aparegudes a la premsa o a mitjans especialitzats.

L’activitat s’iniciarà dimarts 5 d’octubre amb la novel·la Llum d’agost, de William Faulkner, com a protagonista. Combray, de Marcel Proust, Invisible, de Paul Auster, o La cinquena planta, de Manuel Bauxauli, seran només alguns altres títols que es comentaran al llarg de la temporada.

Aquesta serà la 10a edició del club de lectura de la Laie. Més informació, aquí.