Residència literària virtual a Nanjing

Thu, 23/09/2021 - 07:00

Residència literària virtual a Nanjing

Hi ha sis places disponibles i la data límit de presentació de sol·licituds és el 15 d'octubre.

Nanjing, a la República Popular de la Xina i una de les Ciutats de la Literatura UNESCO, obre la convocatòria per participar al programa virtual Nanjing Residency 2021. Ofereix un total de sis places, destinades a autors i autores procedents de Ciutats de la Literatura UNESCO —Barcelona n’és una d’elles. El límit per presentar la sol·licitud és el 15 d’octubre, i la documentació cal enviar-la a info@njliterature.org, amb còpia a ray.bai@njliterature.org.

El tema del projecte d’aquest any és Literatura i turisme. Els escriptors seleccionats gaudiran de visites virtuals pels llocs literaris de Nanjing i participaran en tallers en línia amb escriptors locals per compartir opinions sobre temes com el paper de la literatura en l’era digital, o la relació entre la literatura i la vida urbana. També mantindran diàlegs particulars amb escriptors locals. Totes les despeses relacionades amb la residència estaran cobertes, i cada escriptor resident seleccionat tindrà una subvenció de 800 dòlars.

Com a part de les pràctiques innovadores d’aquest any, el programa preveu crear una plataforma per connectar tots els escriptors residents a Nanjing, inclosos els participants d’enguany i d’anteriors edicions.

Per a més informació, cliqueu l’enllaç.