Rocaguinarda organitza el quart certamen de BookTubers

Mon, 04/10/2021 - 07:00

Rocaguinarda organitza el quart certamen de BookTubers

Obert a nens i nenes entre 8 i 12 anys.

Llegir un llibre i fer un vídeo comentant-lo, i enviar-lo abans del 30 de novembre. Així de fàcil és participar al quart certamen de BookTubers, una proposta de la Cooperativa Rocaguinarda adreçada a nens i nenes que tinguin entre 8 i 12 anys. La finalitat de la iniciativa no és altra que fomentar la lectura entre infants i joves, i el llibre escollit pot ser de qualsevol tema i gènere: narrativa, poesia, novel·la gràfica o còmic, llibre il·lustrat…

El vídeo ha de durar menys de 3 minuts i bàsicament ha d’explicar per què al BookTuber li ha agradat el llibre. Es pot enviar per WhatsApp al 601 452 403 o per correu electrònic a comunicaciorocaguinarda@gmail.com.

Un jurat format per persones sòcies actives de Rocaguinarda decidirà les guardonades. Es valorarà l’originalitat de la presentació i el grau de detalls i concreció en l’explicació del llibre. Hi haurà dues categories: de 8 a 10 anys (Cicle Mitjà) i de 10 a 12 anys (Cicle Superior). El jurat decidirà tres finalistes per cada categoria i el o la més votada obtindrà un val de compra de 50 €. Els altres dos, un llibre de la seva elecció. Tots els participants rebran el carnet de soci jove de Rocaguinarda.

Més informació, en aquest enllaç.