Es presenta a Manchester 'The Book of Barcelona'

Mon, 11/10/2021 - 07:00

Es presenta a Manchester 'The Book of Barcelona'

El llibre és una antologia d'històries sobre la ciutat i l'acte tindrà lloc el 16 d'octubre.

L’editora independent Comma Press, amb seu a Manchester, publica The Book of Barcelona, una antologia d’històries sobre la ciutat i ambientades a la capital catalana traduïdes a l’anglès per primera vegada. El llibre s’incorpora a la seva col·lecció “Reading the City”, que ja compta amb títols dedicats a l’Havana, Rio i Riga, entre d’altres.

La presentació, que es podrà seguir en línia, es durà a terme el 16 d’octubre a les 19 h i es farà en col·laboració amb The Northern Short Story Festival i l’Institut Cervantes de Manchester-Leeds. Hi intervindran les autores Carlota Gurt i Empar Moliner, que conversaran amb la coeditora del llibre Zoe Turner. L’altre editor de l’obra és Manel Ollé.

Segons l’editorial, el llibre inclou deu històries escrites en les darreres dues dècades, i el conjunt permet una exploració de la ciutat des d’infinitat de perspectives. S’han escollit relats de Borja Bagunyà, Jordi Nopca, Marta Orriols, Jordi Puntí, Llucia Ramis, Francesc Serés, Gonzalo Torné, Carlos Zanón, i les ja esmentades Gurt i Moliner.

Més informació i inscripcions per seguir l’esdeveniment, aquí.