Fas 6 anys? Ja pots triar el teu llibre!

Fri, 15/10/2021 - 07:00

Fas 6 anys? Ja pots triar el teu llibre!

La campanya arribarà enguany a més de 75.000 infants.

 

Torna la campanya Fas 6 anys. Tria un llibre, una acció de foment de la lectura del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb el Gremi de Llibreters de Catalunya, amb la col·laboració de diversos departaments de la Generalitat i la participació del Gremi d’Editors de Catalunya, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), IDESCAT, RENFE i l’ONCE.

El principal objectiu de la iniciativa és que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult, i que aprenguin a donar valor al llibre. Tots els nens i les nenes que aquest 2021 fan 6 anys, independentment de la data del seu aniversari, rebran una carta personalitzada al seu domicili amb una targeta. Amb un adult, podran anar a qualsevol de les 429 llibreries adherides a la campanya i triar el llibre que més els agradi. La targeta es podrà bescanviar del 15 d’octubre al 30 de novembre de 2021 pel llibre infantil que vulguin i per un import de fins a 13€. En cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada per l’adult que l’acompanyi.

Un total de 75.327 nens i nenes de Catalunya rebran la carta aquest 2021. En el cas que no s’hagi rebut la targeta, cal enviar un mail abans del 30 de novembre amb el nom, cognoms, adreça completa, a fas6anys@gencat.cat i se us farà arribar un codi per a poder realitzar el bescanvi.