Els escriptors Pol Guasch i Bel Olid participen en la sessió inaugural del Festival Clàssics

Fri, 29/10/2021 - 07:00

Els escriptors Pol Guasch i Bel Olid participen en la sessió inaugural del Festival Clàssics

L'acte té lloc el 5 de novembre al CCCB i també hi prenen part el filòsof Xavier Antich, les activistes Maixabel Lasa i Esther Páez i l'ex-pres José Luis Russo.

Engega el Festival Clàssics 2021, un espai de reflexió i creació que enguany gira al voltant de la ira en què artistes i pensadors de tot tipus de disciplines, inspirats en textos clàssics, ajudaran els assistents a pensar i a sentir què és i què en poden fer, de la ira. “Un tema cabdal en aquest present convuls que ja inspirava la literatura clàssica en els seus orígens”, s’apunta des de La Casa dels Clàssics.

La sessió inaugural, que es farà el 5 de novembre a les 19 h al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), tindrà la participació dels escriptors Pol Guasch i Bel Olid, les activistes Maixabel Lasa i Esther Páez i José Luis Russo, ex-pres condemnat per diversos delictes amb violència. Conversaran amb el filòsof Xavier Antich sobre la ira i els clàssics. Els ponents tenen punts de vista i vivències diferents sobre la qüestió plantejada, i respondran a preguntes com ara què és la ira?, podem viure sense ella?, fins on ens pot portar?

Les entrades per assistir a la sessió, al preu de 3 €, es poden adquirir anticipadament al web del CCCB.