Convocatòria a Faberllull Olot per a traductors de poesia

Mon, 01/11/2021 - 07:00

Convocatòria a Faberllull Olot per a traductors de poesia

Les persones interessades en presentar la seva candidatura ho han de fer abans del 15 de novembre.

L’Institut Ramon Llull, amb la col·laboració de l’Etxepare Euskal Institutua i el Consello da Cultura Galega, obre una convocatòria per a traductors establerts i emergents que vulguin participar a una residència de traducció de poesia a Faberllull Olot. S’hi poden presentar traductors de poesia de llengua catalana, eusquera i gallega a, almenys, una d’aquestes llengües. Els candidats hauran de tenir, com a mínim, una obra publicada en format llibre o a una revista literària. Queden excloses les autopublicacions.

L’objectiu de la convocatòria, expliquen des de l’Institut Ramon Llull, és oferir un espai de treball, inspiració i intercanvi. La residència s’organitzarà en dos blocs: un de col·lectiu que prioritzarà l’intercanvi entre els residents i on s’organitzaran trobades amb altres traductors i autors que serviran d’inspiració i mentoria; i un altre on cada resident podrà desenvolupar el seu projecte de traducció. La participació a la residencia obre la possibilitat de participar a un festival literari de les tres zones d’influència dels organitzadors.

La residència es farà de l’1 al 8 d’abril del 2022. Els residents estaran allotjats en règim de mitja pensió i tindran uns honoraris de 350 €. L’organització també assumeix les despeses d’anada i tornada a la residència.

Les persones interessades en presentar la seva candidatura tenen temps de fer-ho fins al 15 de novembre, mentre que els resultats es comunicaran a partir del 15 de desembre. Tota la informació, en aquest enllaç.