Les fotografies d'Anna Surinyach dialoguen amb un llibre d'Agus Morales a l'exposició 'Quan tot s'ensorra'

Wed, 17/11/2021 - 07:00

Les fotografies d'Anna Surinyach dialoguen amb un llibre d'Agus Morales a l'exposició 'Quan tot s'ensorra'

L'acull la Biblioteca Esquerra de l'Eixample - Agustí Centelles fins al 21 de desembre, i forma part del projecte 'Fotointerpretacions'.

El projecte Fotointerpretacions, de Biblioteques de Barcelona, arriba a la 15a edició. És un projecte iniciat l’any 2015 i que estimula el diàleg entre la fotografia i la literatura. En aquesta ocasió, les imatges d’Anna Surinyach conviuen i dialoguen a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles amb el llibre Cuando todo se derrumba, d’Agus Morales, publicat tot just el passat mes de març. La mostra, titulada Quan tot s’ensorra, estarà oberta al públic fins al 21 de desembre.

Biblioteques de Barcelona explica sobre Quan tot s’ensorra: “És una exposició sense fronteres que es fixa en persones i col·lectius quan s’enfronten a una emergència. Està basada en un llibre amb el mateix títol que recorre hospitals i tanatoris de Catalunya durant la pandèmia de la covid-19 i que hi traça paral·lelismes amb altres crisis globals. Les fotografies d’Anna Surinyach van ser fetes a llocs com Nigèria, el Txad, Sudan del Sud, Colòmbia, Grècia, Mèxic, la República Centreafricana, Sierra Leone, Senegal, la República Democràtica del Congo, Bangladesh o la mar Mediterrània, però no busquen la fragmentació, sinó que segueixen la intuïció que tot és un mateix escenari. El dolor, la reacció a l’adversitat i l’esperança queden fixats en un discurs que transcendeix la geografia”.

Per a més informació, cliqueu l’enllaç.