VII Jornada Internacional sobre Traducció

Wed, 24/11/2021 - 07:00

VII Jornada Internacional sobre Traducció

Té per títol 'Lletra incògnita. Traducció i recepció d'autores europees de la primera modernitat', i se celebra el 29 i 30 de novembre.

L’auditori del campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) serà l’escenari els dies 29 i 30 de novembre de la VII Jornada Internacional sobre Traducció. Enguany té per títol Lletra incògnita. Traducció i recepció d’autores europees de la primera modernitat, i les sessions es podran seguir de manera presencial o en streaming.

Entre els diferents treballs que es presentaran el primer dels dos dies, hi haurà la traducció a l’espanyol dels escrits feministes de Mary Astell, la traducció a l’anglès d’un romanç de Luisa de Carvajal de finals del segle XIX, o la presentació del volum Tempi e spazi della traduzione letteraria. El segon i darrer dia, entre molts altres temes, hi haurà les ponències Dos derives contemporànies de la dramatúrgia escrita per dones en el Segle d’Or o L’últim rei de França: polèmica i falsificació.

La direcció del congrés va a càrrec d’Helena Aguilà Ruzola (Projecte WINK, UAB), Carme Font Paz (PI Projecte WINK, UAB), Marta Marfany (UPF) i Donatella Siviero (Università di Messina). L’assistència a la jornada és gratis, però cal formalitzar prèviament la inscripció, a través d’un formulari que s’ha de demanar a helena.aguila.ruzola@gmail.com.