Estada d'escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic de ficció

Fri, 17/12/2021 - 15:00

Estada d'escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic de ficció

La convoca l'Institut Ramon Llull i el termini de presentació de candidatures acaba el 31 de gener.

Fins a un màxim de deu guionistes (i amb un límit de nou projectes) podran ser seleccionats/des per formar part de la residència que impulsa l’Institut Ramon Llull. L’estada és per a l’escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic de ficció, i la iniciativa té el suport de l’Acadèmia de Cinema Català, Guionistes Associats de Catalunya (GAC) i amb la col·laboració de Catalan Films (ICEC).

El programa, que es desenvoluparà al FaberLlull d’Olot, ofereix estada de dotze dies i manutenció, tutories individuals per projecte, sessions col·lectives amb tots els participants i classes magistrals, en un format tant presencial com virtual. Posteriorment, s’oferirà l’oportunitat de presentar els projectes a productores en actiu en l’àmbit català, sempre que el projecte no tingui ja el paraigües d’una productora i que es trobi en el moment adequat per a buscar socis.

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 31 de gener de 2022, i el veredicte es donarà a conèixer a partir del 31 de març. Per optar a una residència, cal tenir finalitzats estudis relacionats amb l’audiovisual i/o experiència en l’escriptura de guió amb una obra estrenada, i domini demostrable de la llengua catalana, castellana i anglesa, entre altres requisits.

Trobareu tota la informació en aquest enllaç.