'Llegats vivents', recital poètic d'Any Nou al Palau de la Música

Tue, 04/01/2022 - 07:00

'Llegats vivents', recital poètic d'Any Nou al Palau de la Música

Presentat per Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda, hi participaran, entre altres, Enric Casasses, Marta Pessarrodona i Narcís Comadira.

El 13 de gener a les 20 h tindrà lloc a la Sala de Concerts del Palau de la Música un gran recital poètic per donar la benvinguda a l’any 2022. Els poetes convidats de la temporada, Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda, conduiran un recital extraordinari que, en paraules de l’organització, “omplirà el Palau de saviesa i sensibilitat, de tradició i de natura, d’entusiasme i de veneració”. Les entrades, al preu de 15 €, es poden adquirir per anticipat.

Serà una ocasió única per poder veure i escoltar plegats nou poetes com són Rosina BallesterEnric CasassesNarcís ComadiraJoan NavarroTeresa PascualMarta PessarrodonaJaume PontAntònia Vicens i Antoni Vidal Ferrando. “Nou grans poetes actuals que han vist com la seva obra ha esdevingut de referència per a les noves generacions i per això són autèntics llegats vivents de la modernitat, exemple de creació i dedicació vitals”, s’apunta des del Palau. És per aquest motiu que el recital té per nom Llegats vivents. A més, el muntatge tindrà interludis al piano de Bernat Català amb els Lieder ohne Worte (cançons sense paraules) de Mendelssohn.

Trobareu més informació i entrades en aquest enllaç.