Doble presentació del llibre 'Barris amb identitat: Teixonera i Vall d'Hebron'

Sat, 29/01/2022 - 07:00

Doble presentació del llibre 'Barris amb identitat: Teixonera i Vall d'Hebron'

Tindran lloc els dies 1 i 11 de febrer.

El nou volum de la col·lecció “Carnet de Voyage” de Barcelona té com a protagonistes els barris de Teixonera i Vall d’Hebron, del districte d’Horta-Guinardó, així com la il·lustradora Aida Rivas. Editat per l’Ajuntament de Barcelona, el llibre té 98 pàgines i completa una col·lecció de més de 30 títols. En paraules que es poden llegir al web Barcelona Llibres, Teixonera i Vall d’Hebron són “barris desconeguts per una bona part de la ciutadania de Barcelona, però segur que aquest quadern de viatge us farà agafar ganes de visitar-los”.

De Barris amb identitat: Teixonera i Vall d’Hebron se’n faran dues presentacions aquest proper mes de febrer. La primera el dia 1 a les 19 h al Centre Cívic Teixonera, amb la participació de Rivas. La segona, a la mateixa hora però deu dies més tard, l’11 de febrer, i al Casal de Barri de la Vall d’Hebron Can Travi, també amb presència de la il·lustradora.

La col·lecció “Carnet de Voyage” de Barcelona, basada en el model del clàssic carnet de voyage (quadern de viatge), s’ha convertit en un referent per als amants de la il·lustració i dels barris de la ciutat. Conté obres molt personals i alhora d’una gran qualitat artística. Gràcies a aquesta col·lecció coneixem carrers, places, persones i llocs de Barcelona i els barris als quals pertanyen a través del dibuix més artístic.

Més informació, aquí.