Ruta negra pel Poblenou i joc de descobrir qui és l'assassina

Wed, 26/01/2022 - 15:34

Ruta negra pel Poblenou i joc de descobrir qui és l'assassina

Les activitats, organitzades per l'Eix comercial del barri, es fan amb motiu del festival BCNegra.

Entre el 3 i el 13 de febrer tindrà lloc una nova edició del festival BCNegra. Més enllà de l’extens programa oficial, diferents associacions, espais i institucions organitzen aquests dies activitats relacionades amb el gènere negre. És el cas de l’Eix comercial Poblenou, que prepara una Ruta Negra del Comerç i una proposta participativa que pren com a referència un conegut joc de taula.

La ruta, teatralitzada, es farà els dies 10, 11 i 12 de febrer, entre les 19 i les 20.30 h, i per assistir-hi cal inscripció prèvia. L’organitza l’Eix comercial conjuntament amb l’Arxiu Històric del Poblenou, i els participants descobriran crims que han commogut el barri, com les històries de l’alcalde suïcida o el crim de Wad Ras.

Pel que fa al joc, té per títol Qui és l’assassina?, i la targeta per jugar-hi la podreu recollir al llarg dels dies del BCNegra a la botiga Teixidó Taula i Cuina, al carrer de Pallars, 224. Tot passejant pel barri, cal descobrir qui va cometre el crim, mentre es van descartant sospitoses. Qui hi participi pot guanyar un lot de llibres de misteri gentilesa de les llibreries associades a l’Eix comercial Poblenou.

Més informació, en aquest enllaç.