Presentació amb lectura dramatitzada del nou text de Toni Cabré

Tue, 08/02/2022 - 07:00

Presentació amb lectura dramatitzada del nou text de Toni Cabré

Serà el 15 de febrer a la llibreria Documenta i hi participaran l'actriu Victòria Pagès i els actors Jordi Bosch i Jordi Boixaderas.

El dramaturg mataroní Toni Cabré publica el text de la seva darrera obra, titulada Zweig, la fugida impossible. L’autor el presentarà el 15 de febrer a la llibreria Documenta mitjançant una conversa amb els periodistes Jordi Bordes i Joan Safont. A més, qui hi assisteixi també gaudirà d’una lectura dramatitzada de l’obra a càrrec de tres intèrprets del prestigi de Victòria Pagès, Jordi Bosch i Jordi Boixaderas. La presentació començarà a les 18.30 h, i per assistir-hi cal reservar prèviament a correu@documenta-bcn.com. També hi haurà l’opció de seguir l’acte a l’Instagram de la llibreria.

Zweig, la fugida impossible escenifica el periple personal i literari del gran escriptor Stefan Zweig quan, acorralat per l’expansió del nazisme, ha d’abandonar la seva Àustria natal i refugiar-se a Londres, Nova York i, finalment, Petrópolis, al Brasil. Un itinerari vital apassionant que explica a les seves intenses memòries El món d’ahir, que serveixen de base per a aquesta emotiva recreació dramàtica.

Més informació, en aquest enllaç.