Cafè literari amb l'escriptor Agustín Fernández Mallo

Mon, 14/02/2022 - 07:00

Cafè literari amb l'escriptor Agustín Fernández Mallo

L'autor conversarà amb el també escriptor i crític Jorge Carrión sobre la seva última publicació, 'El libro de todos los amores'.

El segon Cafè literari de l’any organitzat per Casa SEAT se servirà dijous 17 de febrer a les 18.30 h i tindrà com a convidat a l’escriptor Agustín Fernández Mallo. En la trobada, l’autor parlarà amb l’escriptor i crític Jorge Carrión del seu darrer treball, titulat El libro de todos los amores (Seix Barral). Per assistir-hi, cal reservar entrada amb antelació.

El libro de todos los amores ofereix una mirada nova sobre un tema universal i indaga en les diferents dinàmiques que l’amor adopta, tant en l’àmbit íntim de la parella com en altres aspectes de la vida pública, com la política, l’economia o la ciència. Fernández Mallo juga amb estils i gèneres, barrejant ficció, poesia i assaig. L’obra es pot definir com una novel·la filosòfica que aposta radicalment per l’esperança des de la distòpia del present.

Agustín Fernández Mallo va néixer a La Corunya el 1967 i ha cultivat la poesia i la narrativa, i també una producció artística que abraça gèneres híbrids que combinen el videoart, el spoken word, la música, el cinema i la performance.