I Torneig de Textos de Microteatre Ateneus d'Horta

Wed, 23/02/2022 - 07:00

I Torneig de Textos de Microteatre Ateneus d'Horta

S'adreça a dramaturgs i dramaturgues novells que tinguin més de 16 anys.

El Foment Hortenc i els Lluïsos d’Horta organitzen el I Torneig de Textos de Microteatre Ateneus d’Horta, un certamen obert a dramaturgs i dramaturgues novells de més de 16 anys i que té com a premi el desig de qualsevol autor o autora de teatre: la representació de l’obra que ha escrit dalt d’un escenari. Qui representarà els textos guanyadors seran actors i actrius de les entitats convocants del torneig. A més, també hi haurà premi en metàl·lic.

El termini per presentar els guions acaba el dia 4 d’abril de 2022. Les obres per participar s’han d’enviar a un dels dos correus electrònics de les dues entitats organitzadores: info@fomenthortenc.cat o info@lluisoshorta.cat.

Les bases estableixen que els textos presentats han de ser originals, inèdits i no representats, mentre que la temàtica és totalment lliure. Han de ser en català i amb una extensió d’entre 8 i 10 pàgines. Una altra qüestió destacada és que les històries han de poder ser representades per un màxim de quatre intèrprets, i amb una durada màxima de 20 minuts.

Per conèixer amb detall les bases del concurs, cliqueu l’enllaç.