Convocatòria de residència per a escriptors a Bucheon, Corea del Sud

Thu, 07/04/2022 - 07:00

Convocatòria de residència per a escriptors a Bucheon, Corea del Sud

El temps per presentar la sol·licitud acaba el 27 d'abril.

Bucheon, Ciutat de la Literatura UNESCO, convoca un programa d’escriptors en residència que promou l’escriptura i la literatura en l’entorn dinàmic d’aquesta població coreana. Per optar-hi, cal tenir un domini alt de l’anglès o del coreà, interès per la literatura i la cultura coreanes, i, com a mínim, una obra publicada (narrativa, traducció, còmic…). Qui hi vulgui optar haurà d’enviar un text de quatre pàgines o un còmic o llibre il·lustrat sobre el fet de viure a Bucheon o a Corea del Sud, o sobre la cultura coreana. Hi ha temps per enviar la sol·licitud fins al 27 d’abril.

L’organització cobreix les tarifes de viatge fins a 2.500 dòlars, i l’autor o autora rebrà una paga per a despeses d’alimentació d’uns 850 dòlars. L’estada, per a dos autors o autores, serà de 7 setmanes durant la propera tardor.

S’informa des de Bucheon que es donarà una consideració addicional a autors que hagin publicat obres sobre la diàspora o que tinguin experiència amb la diàspora, i també a aquells que siguin dibuixants de còmics o autors de novel·la gràfica.

Trobareu tota la informació sobre aquesta convocatòria en aquest enllaç.