Ajuts a l'edició de llibres sobre cultura popular i tradicional catalana

Sat, 09/04/2022 - 07:00

Ajuts a l'edició de llibres sobre cultura popular i tradicional catalana

El termini per demanar-los és el 26 d'abril a les 14 h.

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha obert el termini per demanar subvencions per a la producció i edició de llibres en llengua catalana o aranesa i de fonogrames, relacionats amb la difusió de la cultura popular i tradicional catalana i aranesa o del patrimoni etnològic de Catalunya.

Aquesta línia de subvencions té les modalitats següents:

a) Producció i edició de llibres en llengua catalana o aranesa.

b) Producció i edició de fonogrames, en suport físic -paper o disc compacte (CD)— o en format digital.

Aquestes subvencions són de tramitació telemàtica obligatòria i haureu de tenir un certificat digital per poder signar la sol·licitud. 

En cas d’interrupció no planificada del funcionament de Tràmits gencat, durant l’últim dia del termini de sol·licitud, caldrà que envieu immediatament a la bústia de contacte un missatge informant de l’error. És necessari que hi adjunteu el formulari de sol·licitud degudament signat i una captura de pantalla (tecla Impr Pant) en què es pugui veure el missatge d’error que us retorna el sistema i l’hora en què s’ha produït la incidència.

Aquestes subvencions van dirigides a les fundacions i a les associacions, amb domicili social a Catalunya, i a les empreses, ja siguin persones físiques o jurídiques, amb domicili en un estat membre de la Unió Europea o associat a l’Espai Econòmic Europeu.

Tota la informació, en aquest enllaç.