Dues residències virtuals per a escriptors durant el Festival de Biblioteques de Manchester

Mon, 18/04/2022 - 07:00

Dues residències virtuals per a escriptors durant el Festival de Biblioteques de Manchester

Les sol·licituds es tanquen el 13 de maig.

Manchester Literature Festival i Manchester City of Literature ofereixen dues residències virtuals d’escriptors que tindran lloc aquest juny durant el Festival de Biblioteques.

La residència serà de tres setmanes, i els escriptors seran acollits per la Chetham’s Library o la International Anthony Burgess Foundation amb l’oportunitat d’explorar les seves col·leccions i arxius en línia, conèixer el personal per obtenir més informació sobre el patrimoni i les col·leccions literàries de Manchester i gaudir de visites virtuals pels llocs d’acollida i la ciutat.

Durant la residència, s’animarà als escriptors a compartir la seva experiència de la ciutat amb la comunitat literària de Manchester a través de les xarxes socials, a participar en altres reunions i xerrades, compartir el seu treball i les seves influències, i elaborar un escrit sobre la seva experiència com a residents o els vincles entre Manchester i la seva Ciutat de la Literatura UNESCO. També seran convidats a parlar de la seva residència en línia com a part del Manchester Literature Festival del 7 al 23 d’octubre. Rebran una quota de 1.500 £ cadascun.

Si hi esteu interessats, envieu una sol·licitud per escrit per correu electrònic a McrCityofLit@gmail.com abans de la data límit del 13 de maig. Tota la informació, en aquest enllaç.