Vuit setmanes de residència a Wonju, Corea del Sud

Wed, 11/05/2022 - 07:00

Vuit setmanes de residència a Wonju, Corea del Sud

La convocatòria va dirigida a escriptors i escriptores d'altres Ciutats de la Literatura UNESCO i el termini per presentar-se acaba el 9 de juny.

La Ciutat de la Literatura de Wonju, a Corea del Sud, ofereix l’oportunitat als escriptors i escriptores de les altres Ciutats de la Literatura UNESCO de fer una residència de vuit setmanes al Centre Cultural Toji de Wonju. La convocatòria també és oberta a autors i autores que puguin demostrar una estreta connexió amb una Ciutat de la Literatura.

El 9 de juny és la data límit per presentar la sol·licitud, i el 8 de juliol es farà públic el nom de la persona escollida, que farà la residència entre l’1 de setembre i el 30 d’octubre d’aquest 2022. L’organització cobrirà el bitllet d’avió d’anada i tornada i els desplaçaments des de l’aeroport fins a la residència, així com els àpats ecològics de la cafeteria del Centre Cultural Toji i una sala d’escriptura on treballar.

Per optar-hi, cal tenir un nivell alt d’anglès, i escriure en la sol·licitud, en no més de quatre fulls A4, algunes coses sobre la vostra persona i obra publicada, així com referències literàries i per quins motius voldríeu fer la residència a Wonju.

Tant per enviar la sol·licitud com per a més informació, podeu contactar amb dewcorea@korea.kr.