El Santa Mònica organitza un taller d'hiperpublicació

Tue, 05/07/2022 - 12:47

El Santa Mònica organitza un taller d'hiperpublicació

Es farà el 9 de juliol i va destinat a persones interessades en el món editorial contemporani, editores, artistes, dissenyadores, fotògrafs i estudiants de belles arts i disseny.

En el marc de l’espai de trobada i reflexió sobre pràctiques editorials contemporànies titulat “Ara que tothom edita, què?”, el Santa Mònica munta un taller d’hiperpublicació, dinamitzat per Ezequiel Soriano i amb el nom Moltes 26 coses més.

Des de l’organització s’explica que durant 8 hores es crearan, maquetaran, editaran, publicaran i imprimiran totes les versions que es puguin del fotollibre d’Edward Ruscha Twentysix Gasoline Stations (1963). “Partint de propostes i corrents com el fast-publishing, la impressió post-digital o l’escriptura no-creativa, durem a terme un taller performàtic amb l’objectiu d’estirar al màxim les idees d’autoria, creativitat i valor dins del fotollibre. Utilitzant material propi d’arxiu o apropiat d’internet realitzarem desenes de versions del fotollibre de Ruscha, que publicarem amb una tirada de 3 exemplars”.

El taller es portarà a terme dissabte 9 de juliol d’11 a 20 h, i és gratis prèvia inscripció a santamonica@gencat.cat. Cal portar ordinador amb un programa de maquetació instal·lat.

Més informació, aquí.