En veu alta s'escriu millor!

Mon, 11/07/2022 - 07:00

En veu alta s'escriu millor!

La Beckett organitza el 'Micròfon Obert' del seu XVII Obrador d'estiu.

En un ambient informal, sense cap mena de pressió pel “què diran?”,  la tarda de divendres 15 de juliol l’Obrador d’estiu de la Sala Beckett proposa un espai on poder llegir textos, escenes de creació pròpia, diàlegs breus i provatures comptant amb la complicitat dels que ho escoltaran. És el que es coneix com a Micròfon Obert, lectures dramatitzades per part dels mateixos autors o autores dels escrits (o en qui deleguin en cas que aquest o aquesta no vulgui/pugui sortir a l’escenari), i que han d’haver enviat prèviament a obrador@salabeckett.cat.

Les lectures tindran una durada màxima de 10 minuts i els participants disposaran d’una cadira, un faristol i un micro. L’idioma de lectura és absolutament lliure i no hi haurà traducció simultània.

És una activitat que s’organitza cada any perquè els autores i autores s’animin a compartir en públic els textos i les escenes que tenen al calaix… o que potser se’ls han ocorregut fa quatre dies!

Encara que no sigueu autors o autores, hi podeu assistir de públic. La sessió començarà a les 15 h, es farà al Menjador de la Beckett, i l’entrada és lliure. Més informació, aquí.