Nou sessions la propera temporada al club de lectura Black Velvet

Mon, 01/08/2022 - 07:00

Nou sessions la propera temporada al club de lectura Black Velvet

Començarà el 4 d'octubre amb 'Tres', de Dror Michani, i acabarà el 6 de juny de l'any vinent amb 'El oscuro adiós de Teresa Lanza', de Toni Hill, conductor de l'activitat.

La llibreria Finestres ha obert les inscripcions per participar, passat l’agost, al club de lectura Black Velvet, activitat que conduirà l’escriptor, col·laborador editorial i traductor Toni Hill. Seran un total de nou sessions, una cada mes, que començaran el 4 d’octubre i finalitzaran el 6 de juny de l’any vinent, amb la presència, en alguns casos, de l’autor o autora del llibre.

Sobre aquest club de lectura, des de la Finestres es diu el següent: “Més enllà dels thrillers hi ha novel·les magistrals plenes de suspens, tensió, intriga psicològica i misteri. Novel·les que et mantenen en suspens amb mecanismes subtils i poc trillats. Durant nou mesos recorrerem aquestes obres literàries que transgredeixen el gènere per indagar en noves formes narratives, que prenen el millor de la novel·la negra per portar-la un pas més enllà. Llegirem des de clàssics fins a novel·les contemporànies, tant d’autors locals com d’estrangers”.

Entre els llibres que es comentaran hi haurà Tres, de Dror Mishani, Diabólicas, de Pierre Boileau i Thomas Narcejac, Tren nocturno, de Martin Amis, La ciudad de los vivos, de Nicola Lagioia, i El oscuro adiós de Teresa Lanza, de Toni Hill.

Tota la informació i reserves, en aquest enllaç.