Final de festa de la 5a edició de ‘Lectures en ruta’ 2022

Mon, 22/08/2022 - 08:00

Final de festa de la 5a edició de ‘Lectures en ruta’ 2022

Per celebrar el 5è aniversari, es faran una sèrie d’actes els dies 12 i 13 de novembre a Barcelona.

Encara són obertes les inscripcions pel Lectures en ruta 2022, una iniciativa de Tramoia Produccions Culturals que acosta la descoberta literària als joves d’entre 18 i 25 anys. Enguany celebren la seva 5a edició, i ho celebraran el cap de setmana del 12 i 13 de novembre a Barcelona amb una programació proposada per un equip de participants d’anteriors edicions de Lectures en ruta. D’aquesta manera, la iniciativa vol celebrar l’aniversari amb una vetllada literària dissenyada pels mateixos integrants del projecte.

Prèviament, Lectures en ruta tindrà lloc durant tres caps de setmana en diferents llocs del territori, dies en què es faran un seguit d’activitats literàries que tenen com a objectiu promoure la literatura entre els joves. Enguany, aquests indrets seran L’Escala, vinculat a Caterina Albert (Víctor Català), el Santuari del Miracle, on es farà un retir lector, i Cal Rosal, on es troba la residència internacional Konvent.

A més, també participen d’aquestes jornades autors i autores contemporanis, com Maria Callís Cabrera, Blanca Llum Vidal, Maria Sevilla, Raquel Santanera i Oriol Sauleda.

El preu de les inscripcions és de 250 euros i us hi podeu apuntar fins al 31 d’agost. El dia 5 de setembre es confirmaran els participants.

Més informació, aquí.