Els clubs de lectura de la Carbonera, per a tots els gustos

Tue, 30/08/2022 - 08:00

Els clubs de lectura de la Carbonera, per a tots els gustos

El primer del mes començarà el 14 de setembre, dedicat a les lectures de la col·lecció Petits Plaers.

El mes de setembre arrenquen de nou les activitats periòdiques a les llibreries, talment com la tornada a l’escola. A la llibreria La Carbonera ens plantegen un seguit de clubs de lectura per gaudir aquest curs vinent, els quals apel·len a diversos gustos per acomodar les lectures de tothom. El primer de setembre és el ‘Club de lectura Petits Plaers’, dirigit per Blanca Pujals, editora d’aquesta col·lecció de Viena Edicions, la qual se centra en la premissa de “grans autors del segle XX per a lectors amb poc temps”. La primera sessió, el 14 de setembre, la dedicaran a El nàufrag feliç, de Ramon Folch i Camarasa. Les següents, que tindran lloc el 19 d’octubre, el 9 de novembre i el 14 de desembre, parlaran dels llibres Un cert somriure, de Françoise Sagan, El silenci del mar, de Vercors, i Relat d’un desconegut, d’Anton Txèkhov.

La resta de clubs de lectura, que majoritàriament també començaran al setembre, tindran diverses durades i tractaran molts estils i gèneres diferents. Escolliu el que més us faci el pes! Us podeu apuntar al club de ‘Feminisme per a senyors’, un espai per aquells homes que vulguin aprendre sobre teoria feminista, amb lectures com La voluntat de canviar, de Bell Hooks, i El consentiment, de Vanessa Springora. Si no teniu massa temps, podeu provar amb el ‘Club de lectures breus’, el qual s’allargarà fins al juliol vinent. Si preferiu els clàssics, proveu amb les novel·les que proposa Carlota Freixenet, una de les llibreteres de La Carbonera. Fins i tot teniu opció de participar en el ‘Club de lectura amb sabatilles’, el qual es fa en format virtual.

Al web de la llibreria trobareu tota la informació d’aquests i altres esdeveniments que faran durant el curs, que també aniran recordant a les seves xarxes socials.