'Melville' i 'Els vells mariners', en la nova temporada del club de lectura del MMB

Fri, 16/09/2022 - 07:00

'Melville' i 'Els vells mariners', en la nova temporada del club de lectura del MMB

També hi haurà sessions dedicades als llibres 'Oceà de contes', 'El tesoro del Cisne Negro' i 'El guardián de la marea'.

El 8 d’octubre començarà una nova temporada del club de lectura del Museu Marítim de Barcelona (MMB). Com sempre, els textos escollits tenen relació amb temes marítims. Cada sessió té un aforament limitat a 20 places, així que si hi voleu participar és del tot aconsellable inscriure-us quant abans millor. Ho podeu fer a través d’aquest enllaç.

El primer dia es conversarà sobre el llibre Oceà de contes, de Verum Fictio. El 26 de novembre es parlarà d’Els vells mariners, de Jorge Amado, mentre que el 14 de gener es tractarà sobre El tesoro del Cisne Negro, de Paco Roca i Guillermo Corral. Les dues últimes sessions de la temporada seran per a Melville, de Rodrigo Fresán, el 4 de març, i El guardián de la marea, de Mayte Uceda, el 6 de maig.

Si heu anat cercant les dates al calendari, haureu observat que totes les sessions es faran en dissabte. L’hora d’inici serà a les 17.30 h i tindran una durada d’una hora i mitja.

Més informació, en aquest enllaç.