'Sketching' i escriptura s'uneixen a la Festa del Roser de la Rambla

Fri, 30/09/2022 - 07:00

'Sketching' i escriptura s'uneixen a la Festa del Roser de la Rambla

Serà la segona edició de Sketch&Write, activitat que vol fomentar la creativitat convidant a dibuixar i escriure.

El 9 d’octubre, en el marc de la Festa del Roser que organitza cada any Els Amics de la Rambla, tindrà lloc la segona edició de l’esdeveniment Sketch&Write, una innovadora iniciativa que cerca fomentar la creativitat convidant a dibuixar i escriure en directe amb la Rambla com a escenari per després compartir les creacions en un micròfon obert.

Sketch&Write és obert a públic de qualsevol edat i proposa una ruta espontània al llarg de la popular Rambla barcelonina amb l’objectiu de crear una història a partir de dibuixos o paraules. Després del recorregut, tots els participants es reuneixen per compartir les seves creacions en un ambient festiu amb música en viu.

Les inscripcions tindran lloc a les 9.30 h a la sala Ribot del Museu de Cera i el micròfon obert se celebrarà a l’Escola Massana a les 13 h. Els participants que s’apuntin al Sketch&Write rebran obsequis de part de marques vinculades a l’univers del sketching urbà i l’escriptura.

Sketch&Write és una idea original de Marcos Xalabarder i Marc Massana, de l’Associació Cultural Escritura en Vivo, responsable de formats que combinen la creació literària amb altres disciplines artístiques.

Més informació, aquí.