Segona convocatòria dels ajuts per a l’edició d’audiollibres en llengua catalana

Thu, 06/10/2022 - 07:00

Segona convocatòria dels ajuts per a l’edició d’audiollibres en llengua catalana

Per a títols publicats entre l’1 de juny i el 31 d’octubre del 2022, i el termini per a presentar la sol·licitud es tanca el 3 de novembre.

L’Institut Català de les Empreses Culturals ha publicat la convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència no competitiva, per a l’edició d’audiollibres en llengua catalana i occitana. L’objecte d’aquesta línia de subvencions és donar suport a l’edició d’audiollibres en llengua catalana o occitana, entenent-se per audiollibre el producte digital obtingut mitjançant la gravació de la lectura en veu alta d’un llibre imprès, susceptible de ser reproduït en dispositius electrònics.

Poden optar a aquestes subvencions les empreses i entitats sense ànim de lucre privades editorials. No poden optar a aquestes subvencions les empreses i entitats sense ànim de lucre privades editorials participades per administracions públiques o entitats que en depenen o hi estan adscrites.

La convocatòria, la segona del present any, és per a audiollibres publicats entre l’1 de juny i el 31 d’octubre del 2022.

El període de presentació de sol·licituds es tancarà el 3 de novembre de 2022, i la presentació cal fer-la per via telemàtica. Trobareu tots els detalls de la convocatòria en aquest enllaç.