Comença la campanya 'Fas 6 anys. Tria un llibre'

Fri, 14/10/2022 - 07:00

Comença la campanya 'Fas 6 anys. Tria un llibre'

Aquest any arriba a 73.000 infants i hi participen 459 llibreries de tot Catalunya.

La campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre” celebra la seva setena edició. Té lloc entre el 15 d’octubre i el 30 de novembre, i la iniciativa vol estimular la creació d’hàbits de lectura entre els infants de 6 anys. Té com a principal objectiu que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un acompanyant adult i que aprenguin a donar valor als llibres. “Fas 6 anys. Tria un llibre” és una campanya del Gremi de Llibreters que compta amb el suport del Departament de Cultura a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

Els 73.854 infants que aquest any 2022 facin, o hagin fet, 6 anys rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera. Allà podran bescanviar-la pel llibre infantil que més els agradi, sempre amb l’assessorament del llibreter i d’acord amb els seus gusts personals. En cas que l’import del llibre triat sigui superior al valor de la targeta (13 euros), la persona que acompanyi l’infant haurà d’abonar la diferència de preu.

En total, s’han adherit a la campanya 459 llibreries de tot el territori català, incloent establiments independents i llibreries de grans cadenes que tenen diversos punts de venda a diferents ciutats de Catalunya.

Més informació, en aquest enllaç.