L'Ajuntament de Barcelona, present a la Fira del Llibre de Frankfurt

Tue, 18/10/2022 - 15:55

L'Ajuntament de Barcelona, present a la Fira del Llibre de Frankfurt

El prestigiós certamen se celebra del 19 al 23 d'octubre.

Maqueta de l'estand de la Fira del llibre de Frankfurt 2017

Per setè any consecutiu, l’ICEC, l’Institut Ramon Llull, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, el Gremi d’Editors de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut d’Estudis Baleàrics tindran un estand col·lectiu a la prestigiosa Fira del Llibre de Frankfurt, amb el lema “Catalonia, Land of Books; Barcelona, City of Literature”. L’estand acollirà professionals del sector i les principals institucions que treballen per al foment i la projecció internacional de les lletres catalanes. Es vol, d’aquesta manera, proporcionar un espai de negoci als professionals del sector editorial per a desenvolupar les seves activitats amb les màximes facilitats. A la fira hi assistirà Jordi Martí, Sisè Tinent d’Alcaldia i regidor de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat.

La Fira de Frankfurt és el principal mercat europeu del llibre i de compra de drets literaris. Enguany Espanya és el país Convidat d’Honor, i catorze autores i autors de literatura catalana formen part del programa oficial: Anna BallbonaMaria BarbalNajat El HachmiMarta OrriolsMarina GarcésAina BestardRocio BonillaÀngels GregoriCarme RieraJoan YagoIngrid GuardiolaJosep Antoni TassiesNadia Hafid i Antònia Vicens. Participaran en sessions obertes al públic, i en la programació també hi tindran un paper destacat altres autors catalans com Enrique Vila-MatasKiko AmatEduardo MendozaCristina Fernández Cubas o Miqui Otero.

També cal destacar que fins a 24 editorials treballaran a l’estand català, i unes altres 20 editorials catalanes tindran estand propi. Precisament aquest 2022 fa 15 anys que la cultura catalana va ser la Convidada d’Honor a la Fira.

Trobareu tota la informació aquí.