La 'poesia en veu alta' d'Enric Casasses, al Santa Mònica

Mon, 21/11/2022 - 07:00

La 'poesia en veu alta' d'Enric Casasses, al Santa Mònica

Projecció dimarts 29 de novembre d'un vídeo amb diferents actuacions del poeta barceloní, i posterior col·loqui amb l'autor.

En el marc del seu programa “Dimarts de vídeo”, el Santa Mònica projectarà dimarts 29 de novembre a partir de les 19 h una selecció d’enregistraments d’actuacions del poeta Enric Casasses que van de l’any 1992 al 2014.

Més que recitals, a Casasses li agrada dir que fa poesia en veu alta o música parlada, i n’ha fet sol davant d’un micròfon però també molts d’acompanyat de músics o d’altres recitadors. Ha compartit escenari, com es podrà veure al Santa Mònica, amb Manel Pugès, Pascal Comelade, Jakob Draminsky, Feliu Gasull, els Triulet, Don Simon i Telefunken o Daniel Ariño, entre molts d’altres, i ho ha fet, com s’apunta des del centre d’art, “rimant i sense rimar, ha fet poesia de totes les formes, clàssiques, avantguardistes, romàntiques, roqueres, inventades… i també amb sense forma, com al “poema” Uh“. I és que el barceloní escriu poesia en vers, en prosa, en teatre, en article, en dietari…

El mateix poeta serà present a la vetllada del Santa Mònica, i no només hi assistirà: també participarà en el col·loqui que es durà a terme acabada la projecció.

L’entrada a l’activitat és gratis, amb un aforament limitat a 55 persones. Per a més informació, cliqueu l’enllaç.