Aquestes festes, regala llibres sobre Barcelona!

Tue, 20/12/2022 - 07:00

Aquestes festes, regala llibres sobre Barcelona!

Entre les darreres novetats editades o coeditades per l'Ajuntament, hi ha 'Joguets i escriptors', de Julià Guillamon, 'El més petit de tots', de Lola Anglada, i 'Cròniques de fang', de Jaume Fabre.

L’any que ara encara la recta final ha viscut la publicació de molts llibres que tenen Barcelona com a epicentre. Els editats o coeditats per l’Ajuntament de Barcelona han estat d’allò més variats: sobre urbanisme, història, cultura popular, disseny, il·lustració, alguna reedició… i fins i tot un volum, titulat Parlen els menuts, en què es recuperen contes escrits per l’alumnat de l’Escola del Mar als anys vint i trenta del segle XX i il·lustrats pels alumnes actuals.

En aquesta època de l’any, en la qual moltes persones gaudeixen d’uns dies de festa i per tant potser disposen de més temps per llegir, i també en què és costum fer-se regals, us proposem que feu un cop d’ull al web de Barcelona Llibres per a descobrir les novetats editorials d’enguany. Segur que trobareu llibres del vostre interès! Des de Barcelona Llibres recomanen aquesta dotzena, però n’hi ha molts més: Barcelona desapareguda de Giacomo Alessandro II; Cròniques de fang; Barcelona brutalista i tardomoderna; L’anarquisme barceloní a l’inici del segle XX; Àlbum RGM; The Barcelonian; Gràfica anarquista. Fotografia i Revolució social 1936-1939; Gràfica anarquista. Utòpica tinta 1931-1939; Joguets i escriptors; 32 bèsties. Bestiari de Barcelona; El més petit de tots, i el ja esmentat Parlen els menuts.

Tota la informació, en aquest enllaç.