Obertes les inscripcions per participar en un slam d'escriptura 4.0

Thu, 26/01/2023 - 07:00

Obertes les inscripcions per participar en un slam d'escriptura 4.0

Els participants hauran de superar diferents reptes mitjançant la improvisació literària.

El 23 de febrer a les 19 h tindrà lloc a la Sala de dalt de la Beckett un slam d’escriptura 4.0 organitzat per Escritura en Vivo i amb direcció creativa de Marcos Xalabarder i Alba Teixidó. Si hi voleu participar, heu d’enviar un correu electrònic a escrituraenvivo@gmail.com, amb l’assumpte “Odissea Literària”. També s’hi podrà assistir com a públic.

L’activitat serà una aventura literària en viu en què els participants han de superar reptes de creativitat literària en un temps limitat. Els reptes literaris varien d’una edició a l’altra amb l’objectiu d’explorar totes les possibilitats de l’escriptura improvisada. L’escriptura es fa mitjançant ordinador i el públic pot seguir l’evolució a través d’una gran pantalla. Cada edició està concebuda com un ‘show literari’ en directe en el qual es combinen les proves d’escriptura amb diverses actuacions artístiques.

En aquesta ocasió, porta per nom “Odissea Literària”, i les persones participants emprendran una mítica odissea en què hauran de superar repte rere repte amb l’habilitat de la improvisació literària. El cor (és a dir, el públic) decidirà qui mereix arribar a Ítaca i coronar-se com a heroi o heroïna de la nit.

Trobareu més informació en aquest enllaç.