Convocada una plaça d'escriptor en residència a Leeuwarden

Thu, 02/02/2023 - 07:00

Convocada una plaça d'escriptor en residència a Leeuwarden

Les sol·licituds s'han de presentar abans del 20 de febrer, i l'estada tindrà lloc entre el 20 de març i el 15 d'abril d'aquest any.

Leeuwarden UNESCO Ciutat de la Literatura, als Països Baixos, ofereix un programa d’escriptor en residència. L’autor o autora passarà prop d’un mes, del 20 de març i el 15 d’abril, investigant o treballant en un projecte literari en aquest municipi, i a canvi es demana que faci com a mínim una actuació literària o presenti un text breu ​​per a la seva publicació. Durant la residència, un company escriptor o poeta de Leeuwarden serà el seu punt de contacte per a orientar-se per la ciutat i introduir-se en el sector literari i cultural frisó. Les propostes per a la residència es poden presentar fins al 20 de febrer a Leeuwarden UNESCO City of Literature.

La convocatòria va dirigida a poetes, escriptors, biògrafs i traductors literaris que visquin i treballin en una de les Ciutats de la Literatura UNESCO. Han de tenir almenys una publicació literària al seu nom feta per una editorial. Cal enviar un currículum i l’explicació de la seva motivació per fer la residència a Leeuwarden, així com detallar el projecte literari que tenen previst treballar en l’estada.

L’escriptor convidat rebrà una bonificació de 2.000 € i un reemborsament de 35 € diaris per a despeses. El lloguer de l’apartament a Leeuwarden anirà a càrrec de l’organització, mentre que les despeses de viatge corren a càrrec de l’escriptor convidat.

Trobareu més informació en aquest enllaç.