Quins autors i autores visitaran les Biblioteques de Barcelona el mes de març?

Mon, 27/02/2023 - 21:44

Quins autors i autores visitaran les Biblioteques de Barcelona el mes de març?

Marina Subirats, Txell Feixas, Ignacio Martínez de Pisón, Keum Suk Gendry-Kim o Elvira Lindo seran alguns dels protagonistes de les trobades literàries.

Les Biblioteques de Barcelona inauguren el mes de març amb dues presentacions: dimecres 1, a la Biblioteca Francesca Bonnemaison, la sociòloga Marina Subirats presentarà De mares a filles (Edicions 62), i el mateix dia, a la Biblioteca Gabriel García Márquez, l’experta en migracions Gloria Rendón parlarà amb Juanjo Arranz de Brisas y ráfagas en el corazón del viento.

Dijous 2 de març, a la Biblioteca Montserrat Abelló, l’il·lustrador i dibuixant Pablo Velarde conversarà amb J.L. Martín sobre la seva obra. El dia següent, a la Biblioteca Francesc Candel Ivan Mourin presentarà Ratas (Luciérnaga).

I dissabte 4 de març, a l’Espai Zero de la Fabra i Coats, la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra organitzarà una conversa en el marc del GRAF Festival de Còmic Independent i d’Autoedició: Nadia Hafid parlarà amb Ivan Pintor de la seva obra gràfica.

Ja el 14 de març, a la Biblioteca Francesca Bonnemaison Txell Feixas parlarà de Aliades. Les nenes de Xatila desafien les regles del joc (Ara Llibres), amb Mònica Terribas. I divendres 17, a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i en el marc de les activitats paral·leles de la BCNegra, Carlos Zanón conversarà amb Xavier Vidal sobre el seu llibre Love Song (Salamandra).

Coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia, dimarts 21 de març, la poeta Gemma Casamajó i Solé presentarà el seu darrer poemari, Domèstica maragda (Quaderns Crema), a la Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda. I el mateix dia, en el marc del club de lectura Putin: l’últim tsar,  Olga Merino dialogarà amb Josep Guixà sobre Cinco inviernos (Alfaguara) a la Biblioteca Poble-sec – Francesc Boix.

Dimecres 22 de març, a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí CentellesIgnacio Martínez de Pisón parlarà de la seva nova novel·la, Castillos de fuego (Seix Barral) amb Olga Merino.

Dimecres 29 de març, a la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can FabraKeum Suk Gendry-Kim presentarà el còmic La espera (Reservoir Books). Finalment, dijous 30 de març Elvira Lindo presentarà, a la Biblioteca Francesca Bonnemaison, la seva darrera novel·la, En la boca del lobo (Seix Barral).

Més informació, en aquest enllaç.