Trobada de talent emergent i indústries culturals

Wed, 22/03/2023 - 07:00

Trobada de talent emergent i indústries culturals

A l'Auditori UPF-BSM hi haurà conferències, taules rodones, presentacions i 'pitchings'

En el marc del 15è aniversari del Màster en Creació Literària de la UPF Barcelona School of Management, codirigit per l’escriptor i crític cultural Jorge Carrión, del 29 de març a l’1 d’abril s’organitzaran esdeveniments relacionats amb la literatura amb focus en el talent emergent. Conferències, taules rodones, presentacions i pitchings donaran veu a aquests nous talents.

Dijous 30 de març serà el dia clau d´aquesta celebració: al matí, l´auditori de la UPF Barcelona School of Management acollirà una trobada professional entre autors emergents i món editorial i cultural. Aquell mateix dia a la tarda tindrà lloc una gran festa a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, amb la presència de Marina Garcés i l’actuació de Flor Braier, organitzada en col·laboració amb TRESC, Comunitat de Cultura.

Durant aquestes jornades també es presentarà “Noves emergències”, una antologia de relats escrits per exalumnes del màster, que publica l’editorial Candaya i compta amb pròleg de Mónica Ojeda i epíleg de Samanta Schweblin.

El màster de la UPF-BSM va ser fundat el 2008 pel poeta, traductor i catedràtic José María Micó i és pioner a l’ensenyament universitari de l’escriptura creativa a Espanya.

Tota la informació, en aquest enllaç.