Nova edició del Programa Internacional de Residències d'Escriptors a Granada

Mon, 03/04/2023 - 07:00

Nova edició del Programa Internacional de Residències d'Escriptors a Granada

L'estada es farà del 3 de novembre al 2 de desembre de 2023, i el període de sol·licituds és obert fins al 31 de maig.

Granada Ciutat de la Literatura UNESCO presenta una nova edició del seu Programa Internacional de Residències d’Escriptors a Granada, creat amb la finalitat última de reforçar la cooperació internacional al sector cultural, en general, i la creació literària, en particular. S’adreça a escriptors i escriptores residents a qualsevol país i que escriguin en qualsevol llengua. Qui hi vulgui optar ha d’haver publicat com a mínim un llibre (exclosa l’autopublicació), tenir un nivell mig-alt d’anglès o espanyol, i escriure una sinopsi del projecte literari que tingui previst desenvolupar en l’estada a Granada.

Les sol·licituds es poden enviar fins al 31 de maig, mentre que la residència tindrà lloc del 3 de novembre al 2 de desembre d’enguany a la Corrala de Santiago (a la imatge). El veredicte dels escriptors seleccionats es donarà a conèixer el 27 de juny.

L’organització demana als autors i autores residents el compromís a participar en les activitats de relació amb el sistema literari local que proposi el programa. També a emprar el temps de la residència a tirar endavant el seu projecte literari, no podent realitzar altres activitats públiques amb altres institucions, ni a altres ciutats, sense comunicació prèvia als responsables del Programa. Així mateix, es comprometran a difondre públicament (en xarxes socials, etcètera) la seva estada com a escriptors residents internacionals a Granada.

Tota la informació de la convocatòria, en aquest enllaç.