Passejada brossiana pels carrers del Born

Wed, 10/05/2023 - 07:00

Passejada brossiana pels carrers del Born

Tres intèrprets de la companyia Els Pirates Teatre es transformaran en múltiples personatges en aquest recorregut que forma part del festival Barcelona Poesia.

Els Pirates Teatre han remenat entre els quatre espectacles que han estrenat els darrers anys a partir de l’obra de Joan Brossa i han decidit donar una nova vida a alguns dels personatges. Els podreu veure a la passejada Brossa de carrer, amb un recorregut que anirà del parc de la Ciutadella (en concret des de la glorieta de la transsexual Sònia) fins al Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa. Es posaran a la pell dels personatges Laura Aubert, Bernat Cot i Lluna Pindado, sota la direcció d’Adrià Aubert.

Aquesta proposta forma part del programa del festival Barcelona Poesia 2023, i s’ha fet en col·laboració amb Els Pirates Teatre i la Fundació Joan Brossa – Centre de les Arts Lliures. L’activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia. Serà una ruta amb números de poesia, clown, música, striptease i altres meravelles del poeta que més ens ha marcat.

La companyia Els Pirates Teatre porten vint anys als escenaris i han fet una trentena d’espectacles. Les seves produccions tenen una entitat pròpia caracteritzada per la barreja de diferents disciplines i la gran presència d’humor, música, fregolisme i joc escènic. Entre els seus espectacles hi trobem des d’adaptacions d’obres de Shakespeare, Molière, Pere Calders o Joan Brossa, fins a espectacles de creació pròpia. Durant la seva trajectòria, Els Pirates han mostrat en escena la seva admiració pel passat, sense oblidar el seu compromís amb l’actualitat.

Més informació, en aquest enllaç.