La Setmana del Llibre en Català, del 8 al 17 de setembre al Moll de la Fusta

Mon, 26/06/2023 - 08:00

La Setmana del Llibre en Català, del 8 al 17 de setembre al Moll de la Fusta

Serà la 41a edició i s'hi faran dotzenes d'activitats, entre presentacions de llibres, signatures per part d'autors i autores, itineraris literaris, taules rodones i lliuraments de premis.

La 41a edició de La Setmana del Llibre en Català ja té dates. Es farà del 8 al 17 de setembre, i la ubicació, com els darrers tres anys, serà el Moll de la Fusta. L’organització està acabant de tancar el programa, però ja es pot avançar que, com a cada edició, hi haurà dotzenes d’activitats, entre les quals itineraris literaris, presentacions de les darreres novetats editorials, signatures per part d’autores i autors, actes de lliurament de diferents guardons, recitals de poesia, concerts, debats i taules rodones, i també propostes adreçades als més petits de la família. Tot això entre els estands de les diferents editorials i llibreries.

El que sí que ja s’ha fet públic és el cartell de la present edició. Ha estat elaborat per l’estudi de disseny Setanta amb il·lustració d’Anna Galvañ, vol mostrar la riquesa del món del llibre i transmetre alegria, diversió i festival. La petita onada emmarca la seva ubicació al Moll de la Fusta de Barcelona.

En la seva 40a edició, per La Setmana hi varen passar més de 50.000 persones. Més informació, en aquest enllaç.