Segona edició de La Rambla Vila del Llibre

Wed, 28/06/2023 - 08:00

Segona edició de La Rambla Vila del Llibre

Se celebrarà el cap de setmana de l'1 i 2 de juliol amb activitats literàries i la participació d'editorials independents i llibreries de vell.

La Rambla Vila del Llibre tindrà continuïtat. Després que ara fa un any aquesta iniciativa coorganitzada per la Xarxa de Viles del Llibre i els Amics de la Rambla s’aturés per primera vegada al passeig més emblemàtic de la ciutat, enguany se’n farà una segona edició, que girarà entorn a dos eixos: el primer, els escriptors estrangers que viuen i escriuen a Barcelona, i el segon, la Rambla, que a més de ser escenari serà protagonista. L’esdeveniment tindrà lloc el primer cap de setmana de juliol.

La trobada vol ser una invitació a redescobrir el conegut passeig barceloní a través dels llibres, i, per fer-ho, s’han preparat diferents activitats, entre itineraris guiats, tallers, debats i recitals. La inauguració es durà a terme a l’Ateneu Barcelonès divendres 30 a les 19 h, amb el recital poèticomusical Tot canta o brunz en el món a càrrec d’Anna Casas (veu) i Carme Ubach (arpa), on la protagonista serà la poesia de Víctor Català. La literatura llatinoamericana tindrà un pes destacat a La Rambla Vila del Llibre, i es podran seguir taules rodones amb la participació, entre d’altres, de Rodrigo Fresán, Matías Néspolo, Constanza Ternicier o Edgardo Dobry. Escriptors en anglès com ara Craig Martin Getz o Jeremy Ottewell exposaran com veuen Barcelona.

Trobareu tota la programació en aquest enllaç.