Joc d'escriptura teatral improvisada

Thu, 06/07/2023 - 07:00

Joc d'escriptura teatral improvisada

Amb Clàudia Cedó, Llàtzer Garcia, Eu Manzanares i Joan Yago.

L’11 de juliol a les 20.30 h es farà a la sala de dalt de la Beckett un joc d’escriptura teatral improvisada. És un format original d’Escritura en vivo creat i dirigit per Marcos Xalabarder, i en què el públic seguirà l’escriptura dels participants en temps real a través d’una gran pantalla i animarà els dramaturgs a lluitar contra el temps per completar les seves proves (inspirades en el món del teatre, obres dramàtiques i les millors tradicions d’escriptura creativa), mentre animacions multimèdia, actors d’impro i música enriqueixen l’experiència.

L’activitat forma part del XVIII Obrador d’estiu de la Sala Beckett, i hi participaran els dramaturgs Clàudia Cedó, Llàtzer Garcia, Eu Manzanares i Joan Yago. La presentarà Alba Teixidó, hi haurà les intervencions de l’actor Hèctor Joan i de l’actriu Susana Castela, i la música en directe la posarà Jose Antonio Velázquez.

Els quatre dramaturgs hauran de superar tres fases del joc enfrontant-se a reptes i posant al límit el seu enginy, capacitat d’improvisació i talent literari. En equip, per parelles o individualment, els escriptors generaran diàlegs, monòlegs i històries inèdites per assolir la màxima puntuació.

Les entrades es poden comprar anticipadament. Més informació, aquí.