Obert el termini de presentació de propostes per a l'Hivernem 2024

Wed, 09/08/2023 - 07:00

Obert el termini de presentació de propostes per a l'Hivernem 2024

Convocat per FiraTàrrega i l'Institut Ramon Llull, el seu objectiu és contribuir al desenvolupament de processos d’escriptura dramatúrgica.

FiraTàrrega i l’Institut Ramon Llull impulsen el programa Hivernem per tal de fomentar la recerca en l’escriptura de creacions artístiques vinculades a les arts escèniques i a l’espai públic. La convocatòria d’enguany ja és oberta, i hi ha temps per presentar-s’hi fins al 15 de setembre.

Els creadors interessats en participar en aquesta crida han de presentar un projecte d’entre 5 i 10 pàgines que especifiqui el tema de la recerca, els objectius i les idees a desenvolupar, un esquema detallat del treball, les fonts documentals a emprar, la metodologia i el pla de treball, juntament amb el currículum vitae. Els candidats han d’acreditar experiència laboral i/o artística en l’àmbit cultural. També es valorarà el compromís amb els valors de perspectiva de gènere, sostenibilitat i accessibilitat, així com la idoneïtat de les fonts de la recerca i el domini de la llengua catalana parlada i escrita. El període d’execució del projecte serà entre 1 de gener de 2024 a 31 de desembre de 2024 i s’ofereix un import econòmic de 5.770 euros per al desenvolupament de la recerca.

El projecte Hivernem va néixer l’any 2020 i fins ara ha seleccionat 6 creadors que a títol individual han presentat les seves propostes. Són Ada Vilaró i Jordi Aspa a Hivernem 2021, Ferran Orobitg i Sergi Estebanell a Hivernem 2022 i Alejandro Santaflorentina i Nico Jongen a Hivernem 2023.

Més informació sobre les bases d’enguany aquí.